PRINT

Tape advies voor Plaatverlijming

Alle tapes van Innotec voor gevelplaatverlijming zijn Komo gecertificeerd. Het gaat hierbij om onderstaande tapesoorten.

Project Foam Tape


De Project Foam Tape is een tape die wordt gebruikt voor het verlijmen van gevelbeplating op wanden. Deze tape heeft een lijmlaag aan de oppervlakte en een papieren schutfolie. Dit houdt in dat als men met deze tape lijmt, men deze tape direct moet voorzien van gevelbeplating.

Fixatie Tape 3,2


De Fixatie Tape 3,2 is een tape die wordt gebruikt voor het verlijmen van gevelbeplating op wanden. Deze tape noemt men een drukgevoelig tape en deze moet men goed aandrukken om de lijm in de tape te activeren. Daarbij is deze tape voorzien van een PE-schutfolie en kan men deze tape enkele dagen ( maximaal 7 dagen ) van te voren plakken zonder dat de tape z'n kleefkracht verliest (schutfolie dan niet verwijderen).

Fixatie Tape 2100


De Fixatie Tape 2100 is een tape die wordt gebruikt voor het verlijmen van gevelbeplating. De Fixatie Tape 2100 is uitermate geschikt voor het verlijmen van plafondplaten, omdat deze tape een afschuifsterkte heeft van 28N/cm². Deze tape noemt men een drukgevoelige tape met een harde kern en deze tape moet men goed aandrukken om de lijm in de tape te activeren. Daarbij is deze tape voorzien van een PE-schutfolie en kan men deze tape enkele dagen ( maximaal 7 dagen ) van te voren plakken zonder dat de tape z'n kleefkracht verliest (schutfolie dan niet verwijderen).