PRINT

Research & Development

De afdeling Research en Development speelt een belangrijke rol binnen Innotec. Wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn, zetten wij ze als eerste in. Door de ontwikkelingen in de wetenschap op de voet te volgen, kunnen wij onze producten blijven verbeteren.

Certificering

Het kwaliteitssysteem van Innotec helpt de dienstverlening naar de klanten te optimaliseren. Het kwaliteitssysteem omvat onder andere milieuaspecten, arbeidsomstandigheden en veiligheid. Naast het kwaliteitssysteem zijn een deel van de Innotec producten gecertificeerd met een KOMO® kwaliteitsverklaring.

Wij zijn ons steeds bewust van de behoeften van onze klanten en passen ons productaanbod daar op aan. Zo blijven we onszelf vernieuwen en houden we aansluiting met onze klant. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat al onze producten steeds voldoen aan de strengste milieueisen en de bijbehorende wetgeving.

Duurzaamheid voorop

Research en Development is een continu proces binnen onze organisatie. Niet alleen om de beste in de markt te blijven, maar ook om zo verantwoord mogelijk te produceren. Wij streven naar duurzaamheid in alles wat wij doen. Dat geldt voor onze productietechnieken en onze bedrijfsvoering, maar ook voor de producten zelf. Wij onderzoeken doorlopend of onze producten nog aan alle (milieu-)normen voldoen en wat we pro-actief kunnen verbeteren. Daarvan profiteert niet alleen u als klant, maar ook de wereld om ons heen.