PRINT

Wie wij zijn

Innotec is de leverancier en de specialist op het gebied van onderhoud , reparatie en montage. Hiervoor leveren wij een groot aantal producten. Producten op het gebied van kleven en afdichten d.m.v. lijmen, tapes en kitten en een groot assortiment technische- onderhoudsproducten.

Onze visie

Het kwaliteitssysteem van Innotec heeft ten doel om de dienstverlening naar de klanten te optimaliseren en de interne organisatie daarop af te stemmen. Hierbij is rekening gehouden met wettelijke eisen op het gebied van onder andere milieu, arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Innotec stelt zich, door middel van vakbeurzen, marktonderzoeken, frequente klantenbezoeken en klanttevredenheid metingen, op de hoogte van klantenbehoeften. Hierdoor is het assortiment optimaal afgestemd op de behoeften van haar afnemers. De organisatie van Innotec is erop gericht om in overeenstemming met specifieke klantenwensen snel, nauwkeurig en stipt uit te leveren.

Innotec levert onder andere lijmen, kitten, tapes, lichte smeermiddelen, vetten en reinigingsproducten aan de bouw, transportsector, scheepvaartsector, industrie en constitutionele onderhoudssector.
De professionele gebruiker wordt ondersteund door het geven van toepassingsadviezen.

Onder kwaliteit verstaan wij:

  • Een assortiment van hoogwaardige producten dat is afgestemd op de behoefte van de afnemers;

  • Betrouwbare levering, dat wil zeggen volledig, uit voorraad, snel of indien gewenst op het afgesproken tijdstip, op iedere gewenste lokatie;

  • Meedenken met de afnemers en het leveren van ondersteunende diensten, waaronder het geven van toepassingsadviezen aan de gebruiker, en het verzorgen van opleidingen voor de gebruikers;

  • Kwaliteit die van de medewerkers wordt geëist doorgeven aan de afnemers;

  • Leveranciers scherp houden om de kwaliteit van de producten en diensten te waarborgen.

Ten aanzien van deze kwaliteitsaspecten werkt Innotec volgens doordachte concepten die op basis van praktijkervaring en goede contacten met afnemers voortdurend worden verbeterd.